Sport bij de leukste studios in Antwerpen

Indoor, outdoor en online workouts van lokale lesgevers
Show More

Vind je jouw favoriete gym niet terug?

Klik hier om een studio aan te bevelen!

Online

Deep release (livestream)


Deep Release is een yin-gebaseerde les, heel rustig en ontspannend. Live yogales te volgen via Zoom.
Stretch (livestream)


Stretch is een dynamische maar zachte les gericht op flexibiliteit. Live yogales te volgen via Zoom.

Indoor

Pole


(bij Vertical Barre) Techniektraining paaldansen. De focus ligt op het aanleren van basisspins- en inverts. Verder worden er korte combinaties aangeleerd. Er zijn 3 niveaus: beginners, intermediate 1 & 2.
Spinny Pole


(bij Vertical Barre) In de Spinny Pole lessen wordt er aangeleerd hoe er gewerkt wordt met een spinning paal, hoe je de snelheid van spinning paal kunt controleren. Daarnaast worden er tricks en combo’s in een spinning paal aangeleerd. Voor deze les dien je tenminste 5-8 beginnerslessen in paaldansen te hebben gehad. Er zijn 2 niveaus: beginner en advanced.
Pole Conditioning


(bij Vertical Barre) Dit is bootcamp training met een danspaal om de algehele kracht en conditie te verbeteren. Voor paaldansers op beginnersniveau helpt dit met sneller progressie boeken voor technieklessen, door uithoudingsvermogen en beheersing in de sport op te bouwen. Voor ervaren paaldansers werkt deze les naar de oefeningen die veel kracht vereisen.
Barre


(bij Vertical Barre) Barre workouts zijn high-intensity lessen waarin ballettechnieken gecombineerd worden met de precisie van pilates, de alignment van yoga, en kracht-en conditietraining uit fitness. Zo ontstaat er een killer workout waarin calorieën op een hoog tempo worden verbrand, en kracht en houding worden verbeterd, terwijl er gewerkt wordt voor lange, sterke spieren en een goed gevormde booty!
HIIT Barre


(bij Vertical Barre) Voor het beste van Barre is 45 minuten, op een hogere intensiteit, is er HIIT Barre te volgen. Deze versie is enkel toegankelijk als je reeds ervaring met Barre workouts hebt.
Flexibility


(bij Vertical Barre) Er wordt gewerkt aan actieve en passieve lenigheid door het stretchen van de grotere, evenals dieper liggende, spieren, en het openen van de heupen (voor splits en spagaten) en schouders (voor backbends).
De les is geschikt voor ieder niveau met als doel iedereen mobieler en flexibeler de les te laten verlaten dan bij binnenkomst!
Vinyasa yoga


(bij YogaStation) Vinyasa yoga is een samenspel van ademhaling en beweging in een dynamische flow.
Yin yoga


(bij YogaStation) Diepe, passieve stretching om volledig los te laten - fysiek en mentaal.
Box HIIT


(bij Trigger X) Explosieve kracht/cardio interval box les.
Ride cycling


(bij Trigger X) Intensieve indoor cycling les.
HIIT & Burn


Explosieve kracht/cardio interval les op loopband, roeier, krachtbank & bokszak.
Open gym


(mogelijk bij EDGE en Trigger X) Vrij sporten in de fitnessruimte.
Back & core


(bij EDGE) Back & Core is een mix van pilates, yoga en core training voor een sterkere core en vermindering van (potentiële) rugklachten.
Strength & endurance


(bij EDGE) Strength & Endurance is een combinatie van krachttraining en een stevige conditionele workout (type crossfit).
Strength


(bij EDGE) Krachttraining in een mix van gewichtheffen en gymnastics.
Kickboxing


(bij Nic's boxing) Kickboxing, met een combinatie van conditie en kracht. Steeds in kleine groep van maximum 4 personen.
Small group training (women only)


(bij Bibi) Tijdens een Small Group Training gaan we op jouw niveau aan de slag met oefeningen voor je hele lichaam. We werken speciaal in women-only groepjes van 5 zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt.
HIIT


(bij EDGE) High intensity interval training, wat neerkomt op verschillende oefeningen die je uitvoert in hoge intensiteit én die elkaar afwisselen.

Outdoor

HIIT


(bij EDGE) High intensity interval training, wat neerkomt op verschillende oefeningen die je uitvoert in hoge intensiteit én die elkaar afwisselen.
Strength & endurance


(bij EDGE) Strength & Endurance is een combinatie van krachttraining en een stevige conditionele workout (type crossfit).

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workouts en locaties?
arrow&v
KBC-Start-it_logo2x-p-500.png

FlexPass

Support

Partners